Liderlige gamle kvinder ble og gummibukser

liderlige gamle kvinder ble og gummibukser

Gamle damer lesbisk Dansk anal sex Anal sex piger med ældre mænd Gamle damer sperm i fissen Ekstrem hård anal sex granny amatur real Røvgamle damer liderlige Kun gamle damer Ekstrem hård anal sex granny amatur Gamle kvinder 60 anal Skole piger anal sex film Ekstrem hård anal sex moden spinkel Dansk hjemmelavet amatør sex anal Damer i strømper liderlige Gamle fede damer fisting Gamle fede damer threesomfede asiatere Gamle tyske damer gangbang Gamle franske damer i røven Amatør moden sex dansk anal Bedstemor sex anal Sex med fuld pige til fest anal Amatør moden sex anal Gamle fede damer threesom Anal butt sex Bedstemor sex anal bagfra Gamle fede danske damer Anal amatør sex Dansk amatør sex anal Gamle lesbiske damer Gamle lesbiske damer lingerisex Rygning sex anal Gamle fede damer trekant Gamle franske damer Gamle tyske damer Gamle gruppe sex Pis moden sex dansk anal Gamle liderlige kusser der sprøjter Sex med gamle koner Bi sex med gamle Gamle fede damer piss Gamle fede damer Sex med danske piger Russian couple sex swinger Gamle kvinder får pik sperm uk tube Gamle klamme fisser Sex på arbejde Anal pain black Lærer får sex Nåle tortur sex video Kone anal dp Mom dad teen anal Gruppe sex danske Hairy anal squirt Dansk amatør sex dansk escort Elektro dildo sex Moden behåret anal hd Solo anal plug Gamle kvinder med ung fyr Dansk amatør sex Blondine store bryster kæmpe pik anal Dansk sex fest Russian couple sex Dansk swinger sex Dansk sex video Russian party sex Nej - tværtimod - jeg ville da være i den 7.

Som voksen ble-fetichist dvs. Jeg har været blebruger i flere år, og finder det ganske naturligt, der er jo ingen forskel på om man bruger det ene eller det andet hjælpemiddel. Jeg forsøger ikke at skjule det, men omvendt er det heller ikke noget jeg går og reklamerer med, det er bare en naturlig del af mig og mit liv.

Min fjortenårige niece, som af og til er på besøg, har et par gange bedt om at få en ble til at sove med om natten, og det synes jeg faktisk heller ikke er underligt, vil hun gerne det, ja så for min skyld gerne, det tror jeg ikke hun tager nogen skade af. Så nogen bruger ble fordi de er nødt til det, andre fordi de synes det er sjovt og spændende at prøve, og andre igen, fordi de har et sexuelt forhold til det at lege baby. Og fred være med dem alle, så længe ingen tager skade eller forsøger at tvinge andre til noget, ja så brug dog ble, eller hvad du nu har lyst til.

Bare husk, der er mennesker der ser ilde på folk som adskiller sig fra de normer de selv har acepteret som normale. Jeg forstår ikke nogle kvinder, Jeg vil gøre alt for at glæde min partner seksuelt. Om så hun skal have ble på, have smæk, bindes til sengen eller hun tænder på at jeg leger Tarzan.

Eller tænder på at give mig smæk og hvis det gør ondt vil jeg tigge stille og nyde at lege med min partner Jeg mener at vi leger alt for lidt. Svar til Eliza jeg ville meget gerne have en kæreste som sov med ble.

Hvor tit mener I at man skal tisse i sengen før man "bør" bruge ble? Der går nok en halv måned mellem jeg gør det, men jeg "drøbber" tit i under bukserne. Hej Eliza Jeg syntes det er sødt st du sover med ble. Jeg vil ønske at jeg havde en kærst der lige som dig sover med ble. Hvor finder jeg en sådan. Jeg har også et problem med at ligge tør om natten og har vænnet mig til at bruge ble og blebukser.

Men det er et problem at finde en kæreste for hver gang jeg fortæller det så kan jeg godt mærke at interessen hurtigt forsvinder.

Så jeg har prøvet at lede efter en inkontinent kvinde, så er man jo i samme båd - men uden held. Hej med jer, der er ikke noget underligt i at bruge ble som voksen, vi er nogle stykker der bestemt ikke kan undvære dem, at vågne op i en våd seng er bestemt ikke sjovt, det er også meget uhygiegnisk, det er bestemt heller ikke sjovt at stå i det lokale supermaraked med våde bukser på grund af man har tisset i bukserne, jeg taler af erfaring, jeg er en mand i en alder af 59 år, der altid har haft det problem, at jeg ikke ar kunne holde på vandet, af samme årsag bruger jeg ble døgnet rundt..

Er der nogen der har erfaring med brug af natbind i stedet for bleer. Elsker at gå med ble og gummibukser!! Normalt eller unormalt, mand eller ikke mand. Jeg er sådan set lige glad.

Min dejlige kone accepterer det fuldt ud og synes ikke det er spor mærkeligt. Af og til går vi i seng sammen, begge med ble på, ligger og småsnakker og småtisser i nogen tid, inden det altid ender med dejlig sex. Hvorfor skulle det være forket når begge kan lide og acceptere det og får et beriget sexliv ud af det.

Med hensyn til brug af bleer, og det at have sex, det kan da i jeres tilfælde godt have noget med hinannen at gøre.. Sex og det at jeg bruger ble, har ikke den store betydning, jeg og min kone har t udemærked sexliv på trods af det, at jeg bruger ble døgnet rundt. Jeg ville gøre meget for at undgå at måtte bruge disse bleer, men det ser ikke ud til det i mit tilfælde er nogen god idé, de gange jeg har prøvet at sove uden ble, har jeg for det første ikke kunne falde i søvn, dernest er jeg vågnet op i en meget våd seng, så det med at undvære den er blevet opgivet..

Med hensyn til at voksne har brug for at bruge ble, så kender jeg efterhånden nogen stykke, der er en del i min omgangskreds der har erkendt de også bruger ble, årsagen til det er jeg er total åben omkring mit problem, dermed er er der en del af dem der kommer her i huset der ved det. Nej selvfølgelig er det skønt, når ens kæreste,husstru eller elsker, kan accepterer at vi mennesker har forskellige lyster, når det gælder sex og fetich.

Jeg er selv 57 og har, hele mit voksne liv haft hang til bleer o. Min kæreste kan godt accepterer mig som jeg er, men vores sexliv fungerer ikke, når jeg tydeligt kan mærke, at hun ikke "gider mig" med den fetich jeg tænder på. Vi elsker hinanden, men har desværre ikke det sexliv, vi begge sukker efter. Jeg er i vildrede og må klare mig med min fetich alene - har ingen andre at tale med om det og ingen nære kontakter til andre hetro, der har det ligesom jeg. Ærgeligt - men jeg klare mig trods alt, fordi jeg elsker min kæreste trods alt.

Det at jeg ikke kan holde på vandet, betragter jeg heller ikke som det store problem, da jeg jo har levet med det gennem hele mit liv, det er ej heller ikke noget jeg går og skjuler, jeg er helt åben omkring det, der ligger bleer fremme ved min seng, og i skabet i badeværelset, skulle der komme nogle i vores soveværelse, eller skulle de åbne det pågældende skab, kan de ikke undgå at se dem.

Der er ikke nogen hverken min familie eller venner der af den grund tager afstand fra mig, men det med at bruge ble er en sag jeg selv klarer, det vil sige at jeg selv tager mine bleer på, skifter selv efter behov, jeg syntes ikke det er noget jeg vil belaste min kone med, selv om hun er uddannet sygehjælper, og dermed har de største forudsætninger for at kunne klare det, hun har skiftet de bleer hun skal, så hvorfor skulle hun så også gøre det hjemme. Jeg personligt syntes ikke det med at have problemer med vandladningen og sex har noget med hinannen at gøre, dermed ikke sagt vi ikke dyrker sex, i den retning er der ikke de store problemer..

Jeg er en mand på 35 år. Har altid tisset i sengen og i bukserne. Med de bleer der findes i dag er det jo blot en frihed bare at kunne tisse når man har lyst. Hej Først et håb om at kæresten også kommer andre steder Jeg er selv vådligger, og bruger derfor også ble m. Som vådligger har jeg et naturligt forhold til bleer.

Men jeg må også indrømme en vis misundelse, når kæresten ligger i det pikante undertøj, jeg har købt, mens jeg ligger som jeg nu gør. På en eller anden måde ønsker vi alle, at den vi er sammen med, synes vi er lidt dejlige?

Jeg tisser tit i sengen, når jeg har drukket bajere, og da jeg mægtig godt kan lide, at få mig en god tår over tørsten, sker det temmelig tit. Det er der selvølgelig mange, der har set, for mit lagen er tit helt gult. Jeg glemmer også tit at gå på toilettet før jeg går i seng. Når jeg så vågner om morgenen, er min seng våd, og tit er min hovedpude og mit hår også helt indsyltet i savl.

Og når jeg er fuld, kommer jeg også tit til at tisse i bukserne. Det er også tit sket, mens jeg havde besøg. For nylig var jeg ude at gå i skoven. Jeg havde 12 bajere med. Jeg satte mig på en sten og begyndte at drikke nogle bajere. Før jeg gik hjemmefra, havde jeg allerede fået et par øl. Nå, men jeg sad der og drak med stort velbehag, mens folk gik forbi. Jeg kan huske, at jeg begyndte at klemme med den ene hånd mellem benene for at holde mig mens jeg drak videre.

Jeg troede jeg kunne holde mig en smule længere, men kort tid efter tissede jeg i striden strøm i trusserne. Lige på det tidspunkt gik der nogle drenge forbi. Jeg havde mininederdel og små røde trusser på.

Jeg tror nok, at jeg sad og skrævede med benene. I hvert fald gloede de på mig og fnisede og pegede fingre. De blev ved med at gå forbi, og forsøgte at lade som ingenting, mens jeg drak videre.

Selvfølgelig kom jeg flere gange til at tisse i trusserne mens jeg sad der og drak. Jeg tror nok, at jeg sad og savlede også. Men da jeg imidlertid var temmelig bedugget, tænkte jeg ikke nærmere over det.

Ja, sådan kan det gå. Det er meget ophidsende at læse om dine oplevelser. Jeg sidder med en fed medisteri min våde ble Hej jeg er en ung mand, jeg bruger osse ble hver nat, og om dage på lang tuer og hvor der ikke er WC i nærheden! Jeg har prøvet medizin, men det gav forskælige problemer, vand i ben og ankler og ander steder osse, jeg ble træt og ireteren og fik hovedpine, så det stoppet jeg med.

Ja, så er jeg her igen. Jeg er nu 16 år og konstant liderlig. Sidste gang glemte jeg at fortælle, at jeg flere gange om ugen bliver kneppet sønder og sammen især når jeg er fuld jeg kan simpelt hen ikke få nok og lader mig kneppe af hvem som helst.

For nylig blev jeg oven i købet kneppet af en st. Bernhardshund, tro det eller ej. Den kom hen til mig og begyndte at slikke mig i munden. Jeg var pissefuld, så jeg var ligeglad. Den lå over mig og slikkede som en gal.

Dens tykke, slimede savl flød som et vandfald ind i munden på mig. Hundens ejere stod og gloede måbende på os. Jeg havde en lille bitte nederdel på uden trusser. De har sikkert kunnet glo lige op i fissen på mig, men jeg var så fuld og liderlig, at jeg var ligeglad. Jeg tror nok, at jeg lå og pattede hundens savl i mig. Hunden kom til at trykke mig på blæren og mærkede, at jeg tissede i striden strøm.

På et eller andet tidspunkt havde jeg pludselig dens pik oppe i fissen og den oksede løs. Efter kort tid sprøjtede den en ordentlig ladning sperm op i mig. Så lå vi der og ventede, jeg havde stadig dens pik oppe i mig, for den kunne ikke trække sig ud. Det varede et godt stykke tid og selvfølgelig gik der flere forbi og gloede med store øjne mens jeg lå der og skrævede mens hunden forsøgte at komme fri.

Til slut lykkedes det og jeg fik med stort besvær rejst mig. Nederdelen var så kort, at den dårligt kunne skjule mine yndigheder. Jeg satte mig på en træstub for at komme mig mens jeg drak nogle flere bajere.

Jeg husker at snotten flød i striden strøm lige ned i munden på mig og at jeg sugede hele molevitten i mig mens der gik nogle forbi. Jeg sad og sitrede og bævrede som en klat gele, for hunden havde gjort mig helt færdig.

Jeg mærkede at fissen var helt indsyltet i sperm. Det var det skønneste jeg havde oplevet, især fordi andre havde set på.

.

Escort sydsjælland dansk massage

ÆLDRE KVINDER OG SEX KVINDE SUTTER PIK

EROTISKE NOVELLER TVANG HERNING BORDEL

: Liderlige gamle kvinder ble og gummibukser

ESCORTE SERVICE SEX MED ÆLDRE KVINDER De blev ved med at gå forbi, og forsøgte at lade som ingenting, mens jeg drak videre. De har sikkert kunnet glo lige op i fissen på mig, men jeg var så fuld og liderlig, at jeg var ligeglad. Pis moden sex dansk anal Gamle klamme fisser Det er følelsen af, at min far altid er hos mig. Hej, jeg er en pige på 14 år! For nylig blev jeg oven i købet kneppet af en st.
Liderlige gamle kvinder ble og gummibukser 597
Liderlige gamle kvinder ble og gummibukser Køb brugte trusser privat erotisk massage
THAI MASSAGE ØSTJYLLAND TOPLØSE MODELLER Escort mælk knep min røv
Bedstemor sex anal bagfra Japans piger groped i tog af lesbians piger Gamle fede damer Krøl hårdt piger Japans piger groped i tog Det gentog sig et par gange og mit hår blev helt klistret. Please use your own discretion while surfing our videos.

Sex med gamle damer Gamle damer anal Liderlige gamle damer Dansk amatør anal sex Gamle damer liderligegranny Anal sex med mommy Gamle damer sort kempe pik Gamle damer viser fissen Anal sex i det fri Gamle damer liderligelebber Store gamle damer Gamle damer film Gamle damer lesbiske Ekstrem granny small hård anal sex Ekstrem hård anal sex small granny Ekstrem granny amatur hård anal sex Ekstrem hård anal sex Dansk anal sex video Gamle damer liderligefacesitting Dansk hjemmelavet amatør anal sex Flere gamle damer binder ung mand sadisme Kina kara anal sexs Gamle damer solo Gamle damer gangbang Anal sex befdtemor Sor gamle damer Gamle damer trekant Gamle damer l haven Gamle damer sutter pik Sperm i røv sliknindgamle damer liderlige Tyrkisk gamle damer Gamle damer i swingerklub Gatransmle damer liderlige Gamle damer lesbisk Dansk anal sex Anal sex piger med ældre mænd Gamle damer sperm i fissen Ekstrem hård anal sex granny amatur real Røvgamle damer liderlige Kun gamle damer Ekstrem hård anal sex granny amatur Gamle kvinder 60 anal Skole piger anal sex film Ekstrem hård anal sex moden spinkel Dansk hjemmelavet amatør sex anal Damer i strømper liderlige Gamle fede damer fisting Gamle fede damer threesomfede asiatere Gamle tyske damer gangbang Gamle franske damer i røven Amatør moden sex dansk anal Bedstemor sex anal Sex med fuld pige til fest anal Amatør moden sex anal Gamle fede damer threesom Anal butt sex Bedstemor sex anal bagfra Gamle fede danske damer Anal amatør sex Dansk amatør sex anal Gamle lesbiske damer Gamle lesbiske damer lingerisex Rygning sex anal Gamle fede damer trekant Nej - tværtimod - jeg ville da være i den 7.

Som voksen ble-fetichist dvs. Jeg har været blebruger i flere år, og finder det ganske naturligt, der er jo ingen forskel på om man bruger det ene eller det andet hjælpemiddel.

Jeg forsøger ikke at skjule det, men omvendt er det heller ikke noget jeg går og reklamerer med, det er bare en naturlig del af mig og mit liv. Min fjortenårige niece, som af og til er på besøg, har et par gange bedt om at få en ble til at sove med om natten, og det synes jeg faktisk heller ikke er underligt, vil hun gerne det, ja så for min skyld gerne, det tror jeg ikke hun tager nogen skade af.

Så nogen bruger ble fordi de er nødt til det, andre fordi de synes det er sjovt og spændende at prøve, og andre igen, fordi de har et sexuelt forhold til det at lege baby. Og fred være med dem alle, så længe ingen tager skade eller forsøger at tvinge andre til noget, ja så brug dog ble, eller hvad du nu har lyst til.

Bare husk, der er mennesker der ser ilde på folk som adskiller sig fra de normer de selv har acepteret som normale. Jeg forstår ikke nogle kvinder, Jeg vil gøre alt for at glæde min partner seksuelt.

Om så hun skal have ble på, have smæk, bindes til sengen eller hun tænder på at jeg leger Tarzan. Eller tænder på at give mig smæk og hvis det gør ondt vil jeg tigge stille og nyde at lege med min partner Jeg mener at vi leger alt for lidt. Svar til Eliza jeg ville meget gerne have en kæreste som sov med ble. Hvor tit mener I at man skal tisse i sengen før man "bør" bruge ble? Der går nok en halv måned mellem jeg gør det, men jeg "drøbber" tit i under bukserne.

Hej Eliza Jeg syntes det er sødt st du sover med ble. Jeg vil ønske at jeg havde en kærst der lige som dig sover med ble. Hvor finder jeg en sådan. Jeg har også et problem med at ligge tør om natten og har vænnet mig til at bruge ble og blebukser. Men det er et problem at finde en kæreste for hver gang jeg fortæller det så kan jeg godt mærke at interessen hurtigt forsvinder.

Så jeg har prøvet at lede efter en inkontinent kvinde, så er man jo i samme båd - men uden held. Hej med jer, der er ikke noget underligt i at bruge ble som voksen, vi er nogle stykker der bestemt ikke kan undvære dem, at vågne op i en våd seng er bestemt ikke sjovt, det er også meget uhygiegnisk, det er bestemt heller ikke sjovt at stå i det lokale supermaraked med våde bukser på grund af man har tisset i bukserne, jeg taler af erfaring, jeg er en mand i en alder af 59 år, der altid har haft det problem, at jeg ikke ar kunne holde på vandet, af samme årsag bruger jeg ble døgnet rundt..

Er der nogen der har erfaring med brug af natbind i stedet for bleer. Elsker at gå med ble og gummibukser!! Normalt eller unormalt, mand eller ikke mand. Jeg er sådan set lige glad. Min dejlige kone accepterer det fuldt ud og synes ikke det er spor mærkeligt.

Af og til går vi i seng sammen, begge med ble på, ligger og småsnakker og småtisser i nogen tid, inden det altid ender med dejlig sex. Hvorfor skulle det være forket når begge kan lide og acceptere det og får et beriget sexliv ud af det.

Med hensyn til brug af bleer, og det at have sex, det kan da i jeres tilfælde godt have noget med hinannen at gøre.. Sex og det at jeg bruger ble, har ikke den store betydning, jeg og min kone har t udemærked sexliv på trods af det, at jeg bruger ble døgnet rundt. Jeg ville gøre meget for at undgå at måtte bruge disse bleer, men det ser ikke ud til det i mit tilfælde er nogen god idé, de gange jeg har prøvet at sove uden ble, har jeg for det første ikke kunne falde i søvn, dernest er jeg vågnet op i en meget våd seng, så det med at undvære den er blevet opgivet..

Med hensyn til at voksne har brug for at bruge ble, så kender jeg efterhånden nogen stykke, der er en del i min omgangskreds der har erkendt de også bruger ble, årsagen til det er jeg er total åben omkring mit problem, dermed er er der en del af dem der kommer her i huset der ved det.

Nej selvfølgelig er det skønt, når ens kæreste,husstru eller elsker, kan accepterer at vi mennesker har forskellige lyster, når det gælder sex og fetich. Jeg er selv 57 og har, hele mit voksne liv haft hang til bleer o. Min kæreste kan godt accepterer mig som jeg er, men vores sexliv fungerer ikke, når jeg tydeligt kan mærke, at hun ikke "gider mig" med den fetich jeg tænder på.

Vi elsker hinanden, men har desværre ikke det sexliv, vi begge sukker efter. Jeg er i vildrede og må klare mig med min fetich alene - har ingen andre at tale med om det og ingen nære kontakter til andre hetro, der har det ligesom jeg.

Ærgeligt - men jeg klare mig trods alt, fordi jeg elsker min kæreste trods alt. Det at jeg ikke kan holde på vandet, betragter jeg heller ikke som det store problem, da jeg jo har levet med det gennem hele mit liv, det er ej heller ikke noget jeg går og skjuler, jeg er helt åben omkring det, der ligger bleer fremme ved min seng, og i skabet i badeværelset, skulle der komme nogle i vores soveværelse, eller skulle de åbne det pågældende skab, kan de ikke undgå at se dem.

Der er ikke nogen hverken min familie eller venner der af den grund tager afstand fra mig, men det med at bruge ble er en sag jeg selv klarer, det vil sige at jeg selv tager mine bleer på, skifter selv efter behov, jeg syntes ikke det er noget jeg vil belaste min kone med, selv om hun er uddannet sygehjælper, og dermed har de største forudsætninger for at kunne klare det, hun har skiftet de bleer hun skal, så hvorfor skulle hun så også gøre det hjemme. Jeg personligt syntes ikke det med at have problemer med vandladningen og sex har noget med hinannen at gøre, dermed ikke sagt vi ikke dyrker sex, i den retning er der ikke de store problemer..

Jeg er en mand på 35 år. Har altid tisset i sengen og i bukserne. Med de bleer der findes i dag er det jo blot en frihed bare at kunne tisse når man har lyst. Hej Først et håb om at kæresten også kommer andre steder Jeg er selv vådligger, og bruger derfor også ble m. Som vådligger har jeg et naturligt forhold til bleer. Men jeg må også indrømme en vis misundelse, når kæresten ligger i det pikante undertøj, jeg har købt, mens jeg ligger som jeg nu gør.

På en eller anden måde ønsker vi alle, at den vi er sammen med, synes vi er lidt dejlige? Jeg tisser tit i sengen, når jeg har drukket bajere, og da jeg mægtig godt kan lide, at få mig en god tår over tørsten, sker det temmelig tit. Det er der selvølgelig mange, der har set, for mit lagen er tit helt gult. Jeg glemmer også tit at gå på toilettet før jeg går i seng.

Når jeg så vågner om morgenen, er min seng våd, og tit er min hovedpude og mit hår også helt indsyltet i savl. Og når jeg er fuld, kommer jeg også tit til at tisse i bukserne. Det er også tit sket, mens jeg havde besøg. For nylig var jeg ude at gå i skoven. Jeg havde 12 bajere med. Jeg satte mig på en sten og begyndte at drikke nogle bajere. Før jeg gik hjemmefra, havde jeg allerede fået et par øl. Nå, men jeg sad der og drak med stort velbehag, mens folk gik forbi.

Jeg kan huske, at jeg begyndte at klemme med den ene hånd mellem benene for at holde mig mens jeg drak videre. Jeg troede jeg kunne holde mig en smule længere, men kort tid efter tissede jeg i striden strøm i trusserne. Lige på det tidspunkt gik der nogle drenge forbi. Jeg havde mininederdel og små røde trusser på. Jeg tror nok, at jeg sad og skrævede med benene. I hvert fald gloede de på mig og fnisede og pegede fingre.

De blev ved med at gå forbi, og forsøgte at lade som ingenting, mens jeg drak videre. Selvfølgelig kom jeg flere gange til at tisse i trusserne mens jeg sad der og drak.

Jeg tror nok, at jeg sad og savlede også. Men da jeg imidlertid var temmelig bedugget, tænkte jeg ikke nærmere over det. Ja, sådan kan det gå. Det er meget ophidsende at læse om dine oplevelser.

Jeg sidder med en fed medisteri min våde ble Hej jeg er en ung mand, jeg bruger osse ble hver nat, og om dage på lang tuer og hvor der ikke er WC i nærheden! Jeg har prøvet medizin, men det gav forskælige problemer, vand i ben og ankler og ander steder osse, jeg ble træt og ireteren og fik hovedpine, så det stoppet jeg med. Ja, så er jeg her igen. Jeg er nu 16 år og konstant liderlig.

Sidste gang glemte jeg at fortælle, at jeg flere gange om ugen bliver kneppet sønder og sammen især når jeg er fuld jeg kan simpelt hen ikke få nok og lader mig kneppe af hvem som helst. For nylig blev jeg oven i købet kneppet af en st. Bernhardshund, tro det eller ej. Den kom hen til mig og begyndte at slikke mig i munden.

Jeg var pissefuld, så jeg var ligeglad. Den lå over mig og slikkede som en gal. Dens tykke, slimede savl flød som et vandfald ind i munden på mig. Hundens ejere stod og gloede måbende på os. Jeg havde en lille bitte nederdel på uden trusser. De har sikkert kunnet glo lige op i fissen på mig, men jeg var så fuld og liderlig, at jeg var ligeglad. Jeg tror nok, at jeg lå og pattede hundens savl i mig. Hunden kom til at trykke mig på blæren og mærkede, at jeg tissede i striden strøm.

På et eller andet tidspunkt havde jeg pludselig dens pik oppe i fissen og den oksede løs. Efter kort tid sprøjtede den en ordentlig ladning sperm op i mig. Så lå vi der og ventede, jeg havde stadig dens pik oppe i mig, for den kunne ikke trække sig ud.

Det varede et godt stykke tid og selvfølgelig gik der flere forbi og gloede med store øjne mens jeg lå der og skrævede mens hunden forsøgte at komme fri. Til slut lykkedes det og jeg fik med stort besvær rejst mig. Nederdelen var så kort, at den dårligt kunne skjule mine yndigheder. Jeg satte mig på en træstub for at komme mig mens jeg drak nogle flere bajere.

Jeg husker at snotten flød i striden strøm lige ned i munden på mig og at jeg sugede hele molevitten i mig mens der gik nogle forbi. Jeg sad og sitrede og bævrede som en klat gele, for hunden havde gjort mig helt færdig. Jeg mærkede at fissen var helt indsyltet i sperm. Det var det skønneste jeg havde oplevet, især fordi andre havde set på.